Koleszko 204 Report post Posted March 25, 2010 Bardzo ciekawe pomysły :D Czekam na jeszcze :) Share this post Link to post
Psychodela 3 Report post Posted March 25, 2010 Chciałam wziąc z rapem, ale wcześniej podana była kategoria muzyka. Więc może coś ze sportem ? Klub piłkarski, jakaś dyscyplina sportowa, sportowiec itp. Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted March 27, 2010 Nowa pracka ^.- Mała bo to avek na inne forum. Tym czasem czekam na propozycje na avek na to forum :P Share this post Link to post
PLANETA 0 Report post Posted March 27, 2010 Zohan, Łoł jaki zajebiaszczy ten avek, mnie się podoba oby i tak dalej. :letssin: Share this post Link to post
Pyskata. 179 Report post Posted March 27, 2010 Zohan, wykorzystałeś mój temat Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted March 28, 2010 Ale niestety nie na to forum, bo rozmiary nie pasują... : Share this post Link to post
Guest Dev Report post Posted March 28, 2010 Szczerze podoba mi się :) i to bardzo! Nie mam żadnych zastrzeżeń, 10/10 Adler :D Share this post Link to post
Dekster 0 Report post Posted March 28, 2010 Nie podoba mi się border. Reszta jakoś ujdzie, nie jest tak źle, chociaż ogółem za duże na avatar. Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted March 29, 2010 No wczoraj minął termin pisania propozycji. Po głębszym namyśle wybrałem propozycję Psychodeli, a mianowicie sport :) Więc to jej przekazuję wsio moje gc. Masz też u mnie 2 prace graficzne (dowolne). Podaj tylko tematykę i rozmiary ^.- Share this post Link to post
Psychodela 3 Report post Posted March 29, 2010 Ooo, fajnie. Avek i sygnature na to forum ( więc rozmiary Ty znasz ;] ). I chciałabym z Adamem Ostrowskim. ;3 Z góry dziękuje. Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted March 29, 2010 OKi. A napis jakiś na tym?? :hihi: Share this post Link to post
Psychodela 3 Report post Posted March 29, 2010 A może być Psychodela. Tak, żeby mi nikt nie wziął ;D Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted April 9, 2010 Avek: Sign: Jak się podoba? :D [ Dodano: 2010-05-22, 20:25 ] Neww (już na CS5): [ Dodano: 2010-05-23, 11:01 ] Dude Dlaczego czas edycji jest taki mały? Share this post Link to post
Obcy 145 Report post Posted May 23, 2010 Cziken fajny, nie wiem czy to Ty jesteś coraz lepszy czy wzrosły możliwości CSa..... :P fajne prace Share this post Link to post
Psychodela 3 Report post Posted May 23, 2010 O jedy, dopiero teraz zauważyłam, że zrobiłeś mi z OSTRym. za***iste, wiesz ? Dzięki Ci bardzo ;* Share this post Link to post
Pyskata. 179 Report post Posted May 23, 2010 to z doktorem housem jest wręcz NIESAMOWITE ! kopara mi opadła :D brawo ;** Share this post Link to post
Samuel 67 Report post Posted May 24, 2010 Obrazek Ten lay jest skończony? Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted May 24, 2010 Ten lay jest skończony? On robiony był na szybko, nie jest zbyt zacny, bo nasz informatyk nie wymagał aż tak zaje*istego laya ;) Share this post Link to post
Samuel 67 Report post Posted June 1, 2010 Właśnie dlatego mi coś nie pasowało :D Share this post Link to post
monia 0 Report post Posted June 1, 2010 nie które są naprawdę spieprzone . nie które są świetne . już nie będę wymienia które bo nie maja żadnych specjalnych znaków . Share this post Link to post
Cyniu 0 Report post Posted June 1, 2010 nie które Niektóre słowa są naprawdę trudne. Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted June 1, 2010 Wiem że ch*jnia. Spaliłem koncept. Ale co tam. Wstawiam. Share this post Link to post
Samuel 67 Report post Posted June 1, 2010 Mieszanie kolorów w tekstach w tych dwóch niebieskich prawiekwadratach powoduje, że są strasznie nieprzejrzyste. W dzisiejszych czasach strony powinny być nie tylko ładne, ale zarazem i funkcjonalne. Share this post Link to post