Sindbad 0 Report post Posted June 2, 2010 Skaranie boskie! Koleszko, nie wiem czy wiesz ale layout nie może posiadać takich rozmiarów O_O !!! Niektóre z prac są fajne, ale ta ostatnia- layout, kompletnie ją spepr$yłeś... Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted June 2, 2010 Sindbad, no wiem. nawet nie miałem jakichś szczególnych zamiarów. Robiłem co mi do głowy przyszło xD Share this post Link to post
Sindbad 0 Report post Posted June 3, 2010 Sindbad, no wiem. nawet nie miałem jakichś szczególnych zamiarów. Robiłem co mi do głowy przyszło xD Jak robisz po to "aby robić" to ja odradzam. Powinieneś najpierw sobie rozrysować koncept, a później brać się za dobieranie barw. Pamiętaj, że najważniejszy jest pomysł! Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted June 3, 2010 Ja tam daję na spontanie. Często robię cokolwiek żeby się nie nudzić ;> Share this post Link to post
Guest Dev Report post Posted June 3, 2010 A mnie się bardzo podoba ten lay! Tylko go dopracować i byłby jak znalazł na taki serwis. Brawo Daniel, widzę, że robisz postępy. Grafika statyczna to coś przyszłościowego, ucz się to możesz potem nieźle zarabiać ;> Share this post Link to post
tNt 0 Report post Posted June 8, 2010 kojarzę z jakiegoś tutoriala. całkiem ciekawe. Share this post Link to post
~Koldy 1 Report post Posted June 9, 2010 Skaranie boskie! Koleszko, nie wiem czy wiesz ale layout nie może posiadać takich rozmiarów O_O !!! Niektóre z prac są fajne, ale ta ostatnia- layout, kompletnie ją spepr$yłeś...jakie niby rozmiary?niektóre fajne prace, ale większości czegoś brakuje. : ( Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted June 9, 2010 Pierwsza wall w photoshopie. Share this post Link to post
~Koldy 1 Report post Posted June 9, 2010 pokaż Stock, żeby było porównanie. Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted June 9, 2010 Nie chciałem za bardzo eksperymentować. Pierwszy to pierwszy. Share this post Link to post
~Koldy 1 Report post Posted June 9, 2010 moim zdaniem za dużo Motion Blura (tak mi się wydaje, że to to, chociaż dawno nie robiłem już nic w PS to mogę się mylić), cała fotka straciła dużo na jakości, a szczegóły są już mniej rzucające się w oczy. Kolory są trochę mdłe, ale da się przeżyć, ma trochę takiego 'czarnego klimatu'. Szkoda, ze nic nie wrzuciłeś na ściany, jakiegoś grafa, c4d, ew. fajny efekt perspektywy z wykonaniem c4d. Tylu ode mnie. Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted June 9, 2010 Jak bd robił coś następnego to się pobawię bardziej. ;) [ Dodano: 2010-06-29, 10:46 ] Stock: I Moja wersja: Share this post Link to post
kissmyass 12 Report post Posted June 29, 2010 Za bardzo wyostrzyłeś kolory, są rażące. Ale fakt Twoje przeróbka wygląda lepiej od oryginału. Share this post Link to post
Daerdin 0 Report post Posted June 29, 2010 Tak, kolory trochę za ostre. Ale jednak obróbka od oryginału lepsza. Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted July 5, 2010 Łap bannerek ;> Obrazek online do nowego stylu: Za rangi już się zabieram :) //edit Na razie muszą być te :P Share this post Link to post
Daerdin 0 Report post Posted July 5, 2010 Najładniejszy wyszedł Ci bannerek, ale rangi też niczego sobie :P Share this post Link to post
Pyskata. 179 Report post Posted July 5, 2010 banner śliczny, rangi też fajne, ale za mało widoczne napisy jak dla mnie :> Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted July 5, 2010 Do bannerku się przykładałem ;> W końcu to zewnętrzna wizytówka andr :P Share this post Link to post
Obcy 145 Report post Posted July 5, 2010 banner najs....szkoda żeś wymiary skopał xD 468x60 ma być ;P ale nad rangami popracuj Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted July 5, 2010 No właśnie teraz też zauważyłem xD Bo coś za wąski mi niski mi wyszedł xD Zaraz poprawię :D Ale ONLINE się przyjęło xD //edit Share this post Link to post
Daerdin 0 Report post Posted July 5, 2010 I banner świetny :) Ale czy mi się wydaje, że do loga dodano odbicia się liter? Bez nich było ładniej :P Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted July 6, 2010 Odbicie jest w logotypie :P Share this post Link to post
Sasek666 0 Report post Posted July 6, 2010 Jak dla mnie powinieneś nałożyć jakieś efekty na tekst. Ramkę zmienić na overlay. Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted July 21, 2010 Dawno nic nie robiłem i z wprawy wyszedłem. Share this post Link to post