Jump to content

Bzzz...

Recommended Posts

To było forum wręcz idealne. Byliśmy przyjaciółmi którzy świetnie się rozumieli lub w najgorszym przypadku pięknie się różnili. Współtworzyliśmy atmosferę podobną do dobrego angielskiego pubu,  w którym starzy bywalcy akceptowali wady przyjaciół zamieniając je w zalety. Czas płynął, a my dalej dla siebie byliśmy atrakcyjni, powiem nawet że w pewnym znaczeniu słowa w sobie zakochani, bo Przyjaźń jest młodszą siostrą Miłości. Pierwsza moja wizyta w tamtym miejscu spowodowała małe trzęsienie ziemi, jednakże w miarę upływu czasu zostałem zaakceptowany, a nawet miałem wrażenie, że polubiany. Mam słabość do mocnych określeń a nawet do wulgaryzmów,  bo nieraz trzeba do wypowiedzi wnieść odrobinę tlenu aby się nie udusić. Szanuję ludzi i staram się rozumieć inny punkt widzenia, nawet taki który ociera się o granicę absurdu. Życie nauczyło mnie, że  absurd w miarę upływu lat zamienia się często w przykład wart naśladowania. 

3 godziny temu, Disorder napisał:

Andriskos też miał swoje 5 minut (przynajmniej w 2012 tak to odbierałam), a nawet nie dostałam VIPA :beczy:

no ale, już tu niedawno poruszaliśmy temat "dzisiejszych czasów", które niekoniecznie sprzyjają takim miejscom jak forum.

Gdybym wtedy miała admina to byś miała 😉 A na FB nie mam konta 😛 

• 2 weeks later...
  • 10 months later...