Janko Bzykant 79 Posted March 27, 2019 Report Share Posted March 27, 2019 Opiszcie jak wygląda wasz dom lub mieszkanie oraz jego najbliższe otoczenie. Link to post
Disorder 332 Posted March 27, 2019 Report Share Posted March 27, 2019 mieszkam w mieszkaniu 120m^2 (przerobione na jedno z dwóch): korytarz z szafą na ubrania i buty, łazienka z prysznicem, kuchnia, salon z balkonem, mini przedpokój, pralnia i spiżarnia, mój pokój, sypialnia rodziców, pokój mojego brata, korytarz i łazienka z wanną. ten scenariusz już niedługo, bo u mnie trwa remont i będę się wyprowadzać. moje mieszkanko ma dwa pokoje (jeden z kuchnią), łazienkę, przedpokój, balkon. Link to post
Janko Bzykant 79 Posted March 27, 2019 Author Report Share Posted March 27, 2019 Nasze mieszkanie ma 62 m/2. Kuchnia, dwa pokoje, mały holl, łazienka, balkon. W garażu podziemnym boks na dwie bryczki. Mieszkamy na nowym osiedlu, ale blisko centrum. Zero klimatu, nikt nikogo nie zna. Ogólnie tzw. d*pa. Link to post
Niebieska 224 Posted March 27, 2019 Report Share Posted March 27, 2019 Mieszkanie w bloku 42m^2, pokój, kuchnia, łazienka, przedpokój., balkon. Link to post
Robi.Wielki 11 Posted May 12, 2019 Report Share Posted May 12, 2019 W dniu 27.03.2019 o 21:19, Niebieska napisał: Mieszkanie w bloku Link to post
Niebieska 224 Posted May 12, 2019 Report Share Posted May 12, 2019 Rozumiem, że masz podobnie? :) Link to post
Niebieska 224 Posted May 12, 2019 Report Share Posted May 12, 2019 Oj nie narzekaj, są osoby, które nawet tego nie mają 😞 Link to post
ketty 0 Posted June 30, 2019 Report Share Posted June 30, 2019 Każdy ma swoje wymarzone mieszkanie. Dla mnie jest to dom z bali cena jednak póki co jest poza moimi możliwościami, bo przecież jeszcze trzeba mieć też wykupioną działkę jednak pewnego dnia z pewnością to osiągnę i będę dumnie wypoczywać na swoim ogrodzie pełnym pięknych roślin! Link to post
jagna 4 Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 Niedawno z mężem wybudowaliśmy się oraz wykończyliśmy całkowicie nasz dom. Ogólnie kosztowało nas to sporo wyrzeczeń, budowa okazała się troche droższa niż planowaliśmy. Z drugiej strony nasze marzenia się spełniły, obecnie mieszkamy na swoim i to bez kredytu! Ogólnie cieszę się, że zdąrzyliśmy się wybudować przed ogromnymi podwyżkami cen materiałów budowlanych. Sporo również zaoszczedziłiśmy bo wiele remontowalismy naszymi własnymi rękami, poza tym promocji szukaliśmy w dużych marketach, w sklepach internetowych. Ogólnie oszcżedzaliśmy praktycznie na wszystkim. Jesli bedziecie szukali wyposażenia do nowego domu, polecam zerknąc sobie do Leroy Merlin. W sklepie obecnie mają dobre ceny na wyposażenie remontowe, można znaleźć naprawdę fajne okazje. Na przykład na kabiny prysznicowe https://www.leroymerlin.pl/wanny-i-kabiny-prysznicowe/kabiny-brodziki-i-akcesoria/kabiny-prysznicowe,a2119.html Można przejrzeć je sobie tutaj. My mamy kabine prysznicową bez brodzika walk in. Link to post
Recommended Posts