rebellious angel 80 Posted February 26, 2020 Report Share Posted February 26, 2020 Są to osoby, które skaczą przed monitorem razem z tymi Chodakowskimi, Lewandowskimi? 😋 Wymienilam tylko te, które na pewno każdy zna. Ćwiczycie? Z kim? Macie ulubione treningi, cwiczenia? Jak z efektami? Osobiście uwielbiam Monikę Kołakowska. To dzięki niej udało mi bardzo ładnie zrzucić kilogramy.. lubię też treningi z Mel B, Gacką, Hasfit. Link to post
Niebieska 224 Posted March 27, 2020 Report Share Posted March 27, 2020 Ja wróciłam znowu do ćwiczeń, staram się codziennie ok pół godziny ćwiczyć, ale bez żadnych guru fitnessu, zależy mi na wzmocnieniu mięśni brzucha, pleców i nóg bo w pracy noszę ciężkie rzeczy. Link to post
Janko Bzykant 79 Posted March 27, 2020 Report Share Posted March 27, 2020 Pompki , hantle i piwo. Link to post
rebellious angel 80 Posted April 6, 2020 Author Report Share Posted April 6, 2020 W dniu 27.03.2020 o 10:33, Niebieska napisał: staram się codziennie ok pół godziny ćwiczyć, Sama sobie wymyślasz trening (ćwiczenia)? Mi jest prościej włączyć gotowy trening. Później ewentualnie trochę go modyfikuje. W dniu 27.03.2020 o 12:42, Janko Bzykant napisał: piwo Też może być niezłym ciężarem 😋 Janko Bzykant 1 Link to post
Niebieska 224 Posted April 8, 2020 Report Share Posted April 8, 2020 Tak, sama, mam kilka takich by wzmocnić interesujące mnie mięśnie i ćwiczę :) Dostaje cholery siedząc w domu z powodu pracy zdalnej to staram się to jakoś wykorzystać ;) Link to post
Summer 1 Posted April 29, 2020 Report Share Posted April 29, 2020 Jak ktoś zasiedziany to najlepiej znaleźć gotowy program ćwiczeń dla początkujących. Zwykle są rozpisane na parę miesięcy ze stopniowym zwiększaniem poziomu. Inaczej można sobie krzywdę zrobić. Link to post
Disorder 332 Posted June 19, 2020 Report Share Posted June 19, 2020 można niezłą dupkę zrobić nawet w domu - najlepiej rowerek + ćwiczenia z YT Link to post
Recommended Posts