Professorek 12 Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 A ja wybrałbym mieszkanie. Wolę dobrze wyposażone, przytulne mieszkanko, niż duży dom, przy którym ciągle jest praca, a ten rzekomy wypoczynek jest tylko w teorii :) Link to post
Disorder 332 Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 19 lat mieszkałam w mieszkaniu, od kilku miesięcy w domu - zdecydowanie wolę dom. wszystko ma swoje wady i zalety, ale obecnie jestem bardzo zadowolona z miejsca zamieszkania. nie chciałabym z powrotem wrócić do mieszkania. Link to post
Maurycy 225 Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Mieszkałem w bloku, następnie przeniosłem się do nowego domu wolnostojącego, potem zaliczyłem dwa szeregowce i dwa kolejne bloki. Zdecydowanie wolę dom wolnostojący na dużej działce, chociaż nie wiem czy kiedykolwiek będzie mnie stać na taki luksus. Najbardziej podoba mi się dom mojego dziadka - odnowiona, powiększona chata po prababci, zdala od innych zabudowań, praktycznie całkiem otoczony lasem. Link to post
Disorder 332 Posted March 27, 2019 Report Share Posted March 27, 2019 W dniu 16.12.2012 o 19:22, Disorder napisał: 19 lat mieszkałam w mieszkaniu, od kilku miesięcy w domu - zdecydowanie wolę dom. wszystko ma swoje wady i zalety, ale obecnie jestem bardzo zadowolona z miejsca zamieszkania. nie chciałabym z powrotem wrócić do mieszkania. jak to człowiek zmienia zdanie... dom jak już to tylko na starość, ewentualnie jak będzie mnie stać na panią/pana do sprzątania. wolę mieszkanie, np. dwupoziomowe. Link to post
Niebieska 224 Posted March 27, 2019 Report Share Posted March 27, 2019 Mieszkam w mieszkaniu i nie wyobrażam sobie mieszkania w domu. Link to post
ketty 0 Posted June 30, 2019 Report Share Posted June 30, 2019 (edited) Moim zdaniem to kwestia gustu bo nie każdy będzie lubił dom z dużym podwórkiem i odwrotnie nie każdy chce mieć mieszkanie bez podwórka i ogrodu. Ostatnio miałam okazję widzieć jak wygląda budowa domu drewnianego i powiem szczerze, że efekt końcowy bardzo mnie zaskoczył. Oczywiście pozytywnie. Mogłabym w takim mieszkać. Chciałabym mieć taki dom z bali cena jednak póki co nie jest w moim zasięgu. Edited June 30, 2019 by ketty Link to post
Niebieska 224 Posted June 30, 2019 Report Share Posted June 30, 2019 A może więzienie z bali za umieszczanie reklam? 😛 Janko Bzykant 1 Link to post
sliwka93piotr@gmail.com 5 Posted July 1, 2019 Report Share Posted July 1, 2019 (edited) Albo buda ? 😄 Lub 1,60 / Teściową na plażę zabierajmy często . Niech sie przyzwyczaja do piasku 😄 Edited July 1, 2019 by sliwka93piotr@gmail.com Niebieska 1 Link to post
jagna 4 Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 Mieszalam w mieszkaniu i dobrze mi sie mieszkało. Potem przeprowadziłam sie do wybudowanego przez siebie domu i mieszka mi sie jeszcze lepiej ;) Moim zdaniem wszystko ma swoje wady i zalety i powinniśmy się zastanowić, co jest dla nas najlepsze :) https://homly.to/artykuly/czy-ceny-mieszkan-spadna-w-najblizszym-czasie Kilka informacji o cenach nieruchomości obecnie. Link to post
Recommended Posts