Cookie 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Maj 2009 Stare gg, skype, xfire, steam :q Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Amethyst Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Maj 2009 A mnie coraz bardziej denerwuje Nowe Gadu gadu. Denerwuje mnie to ,że w jednym okienku są zakładki do wszystkich rozwmów które prowadzę w jenym czasie z ludzmi. Nie wiem....może można to jakoś ustawić?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koleszko 204 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Maj 2009 Nie wiem....może można to jakoś ustawić?? Tak da się, wiem coś o tym bo kiedyś sam nie umiałem tego pzestawić :P Zaraz ci powiem jak to zrobić :D @edit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cookie 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Maj 2009 Hell Boy, tibiarz :q Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UpeeD 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Maj 2009 GG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krolewskie 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Maj 2009 Teraz AQQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MalinoweLove 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Maj 2009 Zmieniłam na nowe Gadu Gadu. Dlaczego? Bo skórki można zmieniać. ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daerdin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Sierpień 2009 Korzystam z Gadu-Gadu 8. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ibanez 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Sierpień 2009 Niestety gadu-gadu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daerdin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Sierpień 2009 Ibanez, Dlaczego "niestety"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Sierpień 2009 Ibanez, Dlaczego "niestety"? Bo gadu-gadu jest do d*py. Jego ograniczenia, zamulanie i brak funkcjonalności zabija. Niby jest ładne, ale przy innych komunikatorach wypada słabo. Ja używam mirandy, niżej macie screen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Sierpień 2009 Przeładowana niepotrzebnymi grafikami, dodatkami. Jako umysł artystyczny i nieźle pokręcony, o dziwo, wolę rzeczy proste, takie pr0, konnekt: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oinad 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Październik 2009 Gadu-Gadu i Skype :puppyeyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
callador 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Październik 2009 gg /xfire / teamspek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boss^ 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Październik 2009 * Gadu-Gadu * Skype Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Judy Neko 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Kwiecień 2010 Mam Windows Live Messengera i Yahoo Messengera, ale prawie ich nie używam, bo nie mam z kim pisać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Obcy 144 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2010 GG, Skype Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiriosz 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Kwiecień 2010 Tylko Gadu-Gadu, bo większość moich znajomych ma tylko to, a jakoś trzeba się porozumiewać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jeux 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Maj 2010 Tylko Gadu-Gadu, bo większość moich znajomych ma tylko to, a jakoś trzeba się porozumiewać. Eee? Przecież istnieje wiele komunikatorów, które korzystają z protokołu Gadu-gadu. Przykładem może być linuksowy Pidgin i Adium na Maca. Korzystam z tych dwóch programów i nie mam żadnych problemów w komunikowaniu się z ludźmi, używającymi zwykłego GG na Windowsa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Samiel 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Maj 2010 AQQ Zmieniłam na nowe Gadu Gadu. Dlaczego? Bo skórki można zmieniać. ;D W wielu komunikatorach skórki zmieniać można od bardzo dawna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Utilizer 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Maj 2010 Mam nowe Gadu Gadu 8, z patchem usuwającym wszystkie reklamy i nie narzekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLANETA 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Maj 2010 Mam nowe Gadu Gadu 8, Utilizer, Przeca nowe gadu gadu ,to jest wersja 10 wiesz o tym.? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Obcy 144 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Maj 2010 gg zeszło na psy, teraz testuje AQQ i zżera 3x mniej zasobów i nie a tego całego syfu co gg10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Utilizer 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Maj 2010 Wiem, ale nie aktualizuję do wersji 10 bo nie widzę potrzeby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLANETA 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Maj 2010 Też mam AQQ i też używam czasem, mam 2 komunikatory do wyboru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach