rebellious angel 80 Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Polski zespół muzyczny grający muzykę rockową uznawany przez wielu za jedną z najwybitniejszych grup w historii polskiej muzyk. A Wy też tak sądzicie ? Macie ulubione kawałki ? ;) Link to post
Lorczi 1 Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Uwielbiam ten zespół... Atubiografia, Kołysanka dla Nieznajomej... Uwielbiam te piosemki rozmarzona......:) [ Dodano: 2009-05-03, 11:45 ] Są tu jeszcze jacyś fani tego zespołu?? Link to post
Stephanie 1 Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Perfect uwielbiam od najmłodszych lat, podobnie jak kilka innych zespołów. Moje ulubione kawałki - klasycznie "Kołysanka dla nieznajomej", "Objazdowe nieme kino", "Niepokonani", "Nie płacz Ewka". Link to post
rebellious angel 80 Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Są tu jeszcze jacyś fani tego zespołu?? Obecna. Również lubię ten zespół. "Autobiografia" "Zamykam oczy widzę" "Nie płacz Ewka" :) Link to post
MalinoweLove 0 Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Nie płacz Ewka Kołysanka dla Nieznajomej. Śliczne ;* Link to post
Guest Anonymous Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Kiedyś słuchałem jeszcze na kasecie, zespół niezły. Link to post
kissmyass 12 Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 uznawany przez wielu za jedną z najwybitniejszych grup w historii polskiej muzyk. Zgadzam się! Świetny zespół, w mojej hierarchii jest zaraz obok zespołu "Łzy". Podoba mi się głos Grzegorza. Ulubione piosenki? Kołysanka Dla Nieznajomej,Niewiele Ci mogę dać ( ze studniówkami mi się kojarzy),Niepokonani,Każdy tańczy sam,Autobiografia.I wiele innych. W 1994 roku byłem na ich koncercie, Katowice spodek. Link to post
kiriosz 2 Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Autobiografia, Jolka Jolka, Niepokonani i wiele innych... (: Kiedyś słuchałem częściej, ale dalej pozostaje sentyment do kilku kawałków. Link to post
kissmyass 12 Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Jolka Jolka To śpiewa Budka suflera :D Link to post
kiriosz 2 Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 To śpiewa Budka suflera Ehh, nie trafiłem. Zawsze mi się myli który z tych zespołów to wykonuje. Link to post
Myś 9 Posted November 8, 2011 Author Report Share Posted November 8, 2011 Rzadko słucham aczkolwiek lubię ten zespół. Z kawałków to `Kołysanka dla nieznajomej` i `Nie płacz Ewka` są dla mnie jak najbardziej okej. Link to post
margot1616 73 Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Niesamowita grupa. Ich piosenki są ponadczasowe teksty, w ktorych każdy w jakis sposób może się odnaleźć. Link to post
carolynn 84 Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Uwielbiam :) są nieśmiertelni... I na zawsze pozostaną już w mej pamięci jako wyjątkowy zespół :) Link to post
Disorder 332 Posted March 28, 2019 Report Share Posted March 28, 2019 Perfect i Dżem to dwa najlepsze polskie zespoły. przy "Autobiografii" zawsze mam ciarki, a śpiewałam ją w podstawówce na jakimś występie i tekstu uczyłam się długo, wisiał mi na tablicy korkowej nad biurkiem. pan Grzegorz to super osoba. Olus 1 Link to post
Recommended Posts