Guest Amethyst Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Na ile możesz powiedzieć ,że jesteś szczęśliwy? Chodzi mi o całokształt Twojego zycia. Link to post
Stephanie 1 Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Jestem szczęśliwą osobą, choć mam chwile zwątpienia - ale, po co się smucić ;) Link to post
PLANETA 0 Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Ja jestem raczej tak bo nie zawsze wszystko sie udaje. :D Link to post
krolewskie 1 Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Jestem , mam c*downą kobiete w planach ślub , w miare dobrą prace . Czego tu więcej ? :) Link to post
Koleszko 204 Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Jestem przeszczęśliwy, ale zdarzają mi się gorsze dni, jak każdemu. Link to post
MalinoweLove 0 Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Jestem szczęśliwa, ale jak każdemu, gorsze dni zawsze towarzyszą. Link to post
Çetin 1 Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Jestem szczęśliwy - moje życia układa się tak, jak chcę z moją najwspanialszą Kobietą :) Link to post
Kaha 1 Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Jestem zadowolona z życia, choć zdarzajami się kiepskie momenty... :) Link to post
JusTi 0 Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Nie bede orginalna piszac jak inni ,ze jestem szczesliwa :) Jednak ze czasami sa gorsze dni :) Link to post
rebellious angel 80 Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Trudno powiedzieć. Mogłabym zacząć tu wymieniać, że nie układa mi się z tym z tamtym i tak dalej. Wszystko się wali, nie mam szczęścia. Tylko ..,że w moim przypadku to jest takie trochę przesadzanie, bo tak naprawdę nie jest tak źle. Może ten wiek, ze łatwo wpada się w dołek. Mam przyjaciół, którym mogę ufać, mam rodzinę , może te stosunki niezawsze są najlepsze, ale generalnie mogę na nich liczyć. Rodzice zapeniają mi warunki do życia, kształcenia się. Nie mam problemów ,ani nikt z moich bliskich z chorobami, które są poważne. I mam nadzieję, że tak pozostanie. Jestem szczęśliwa, ale zdarzają się pewne upadki. Link to post
Guest Anonymous Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 No jasne, jakbym mógł być nieszczęśliwy skoro jestem zdrowy i mam z kim porozmawiać? Link to post
Guest Amethyst Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Nic nie zaznaczam, bo nie wiem.. Czasami bywam szczęśliwa, tyle że ostatnio coraz rzadziej... No jasne, jakbym mógł być nieszczęśliwy skoro jestem zdrowy i mam z kim porozmawiać? Oby Twoje szczęście trwało wiecznie Dev :) Link to post
Ayashi 0 Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 raczej nie. Ale nic w ankiecie nie zaznaczam, bo wszystko może sie szybko zmienić. Link to post
kiriosz 2 Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Uważam, że tak. Rzadko mam gorsze dni. Akurat ten tydzień był trochę męczący, ale da się przeżyć ;D Link to post
Secret 1 Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Zdecydowanie tak mimo wszystkich złych chwil mogę z czystym sumieniem powiedzieć ,że jestem szczęśliwa ,ale zawdzięczam to komuś. Link to post
Sonfire 0 Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Jako niepoprawny optymista nie mogę być nieszczęśliwy. Moje życie to bajka, budzę się w ciepłym pokoju, ubieram się w ulubiony ciuchy, dzwonię po kogoś i wychodzę do szkoły gdzie czeka na mnie przezabawny nauczyciel historii (który gra w kabarecie "To Za Duże Słowo"), znajomi i mnóstwo śmiechu. W piątek spełniam się na kółku teatralno-kabaretowym, a gdy popadam w monotonie losuje z kim się pokłócić podczas dyskusji. Link to post
Secret 1 Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Jako niepoprawny optymista nie mogę być nieszczęśliwyPo prostu Ci zazdroszczę :) . Link to post
Sonfire 0 Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Myślę, że to kwestia psychiki. Nie rozumiem sensu pesymizmu i smutku. To tak zbędna rzecz jak wojna czy kurz. Jest to dla mnie zbyt niepraktyczne i za bardzo przeszkadza. Link to post
Secret 1 Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Sonfire, Ja też nie rozumiem sensu ,ale widzisz gorzej jak nie chcesz się smucić ,ale to jest silniejsze od Ciebie , tym bardziej jeżeli ktoś jest wrażliwy. Ja kieruje się w życiu emocjami niestety co jest po prostu dobijające i mogę być pod każdym (prawie każdym) względem szczęśliwa no ,ale ogólnie jestem. Link to post
val 75 Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Z punktu widzenia realistki [czyli mnie] tak jestem szczęśliwa. Czasem może jest nie tak jakbym chciała, ale przecież w życiu nie można mieć wszystkiego. Link to post
Dziki 1 Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Obecnie - tak. Ale generalnie czasem bywa naprawdę źle, więc nie zaznaczyłem żadnej z w.w odpowiedzi. Link to post
Guest Amethyst Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Moje szczeście skończyło się 11 lutego 2008 roku. Od tamtego czasu nie miałam prawdziwego okresu w którym mogłabym powiedzieć, że byłam/jestem szczęśliwa. Obecnie nie jestem. :] Link to post
callador 0 Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Hymm raczej nie bardzo, moje szczęście opuściło mnie dawno temu .Jestem osobą zapracowaną , ale też tak nie do końca nie szcześliwą :P Link to post
Judy Neko 4 Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Nie jestem osobą szczęśliwą, ale jestem zadowolona z życia. :) Link to post
Bardock 1 Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Szczęśliwy nie jestem i to zdecydowanie, ale jeszcze jest czas na zmienienie życia. Link to post
Recommended Posts