Always_Love 0 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Chciała bym was wprowadzić w otoczenie konnekt'a, iż wielu ludzi ma wszelakie problemy z GG wiele osób się skarży ja używam 3 lata konnekt'a i nie mam tego problemu jeżeli wy też macie jakie kolwiek problemy z Komunikatorem Gadu-Gadu to znak żeby przerzucić się na konnekta ;P nie że ja jakoś odsuwam od Gadu-Gadu po prostu polecam ten wspaniały komunikator jakim jest : Konnekt - darmowy multikomunikator dla systemów z rodziny Windows, dostępny na licencji freeware. Autorem programu jest Rafał Lindemann. W rozwój programu zaangażowanych było również wiele osób tworzących dodatki, takie jak style czy wtyczki. Źródło : Mój Bot Na Konnekcie :D Wszelakie pytania kierować w tym temacie :) Link to post
Guest Anonymous Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Polecam. Nie zrażajcie się tym, że na początku nie chce działać. Trzeba przynajmniej godzinę poświęcić na konfigurację, wgranie łatek. Przede wszystkim program jest o wiele stabilniejszy od Gadu-Gadu i zużywa mniej pamięci. Teraz, kiedy standardem są dwu-jajowe procesory, to niby nie problem, ale na moim Athlonie XP 2.0 GHz każde obciążenie ma znaczenie. Poza tym jest bardziej przejrzysty, ma ogrom możliwości (obsługuje praktycznie każdą sieć!), a dla tych wybrednych jest plugin kStyle. Link to post
pesca 1 Posted June 13, 2009 Author Report Share Posted June 13, 2009 Sama czasem używam konnekta, polecam. Dobry jest też ICQ, śmieszny :D Link to post
tyszek 15 Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Szkoda ze zaprzestano rozwijania tego projektu bo był to jeden z lepszych komunikatorów. Zero zbędnych animacji, niepotrzebnych dodatków. Link to post
Recommended Posts