Jump to content

Konnekt

pesca

Recommended Posts

Chciała bym was wprowadzić w otoczenie konnekt'a, iż wielu ludzi ma wszelakie problemy z GG wiele osób się skarży ja używam 3 lata konnekt'a i nie mam tego problemu jeżeli wy też macie jakie kolwiek problemy z Komunikatorem Gadu-Gadu to znak żeby przerzucić się na konnekta ;P nie że ja jakoś odsuwam od Gadu-Gadu po prostu polecam ten wspaniały komunikator jakim jest :

Konnekt - darmowy multikomunikator dla systemów z rodziny Windows, dostępny na licencji freeware. Autorem programu jest Rafał Lindemann. W rozwój programu zaangażowanych było również wiele osób tworzących dodatki, takie jak style czy wtyczki.

Źródło : Mój Bot Na Konnekcie :D

Wszelakie pytania kierować w tym temacie :)

• 1 month later...
Guest Anonymous

Polecam. Nie zrażajcie się tym, że na początku nie chce działać. Trzeba przynajmniej godzinę poświęcić na konfigurację, wgranie łatek.

Przede wszystkim program jest o wiele stabilniejszy od Gadu-Gadu i zużywa mniej pamięci. Teraz, kiedy standardem są dwu-jajowe procesory, to niby nie problem, ale na moim Athlonie XP 2.0 GHz każde obciążenie ma znaczenie. Poza tym jest bardziej przejrzysty, ma ogrom możliwości (obsługuje praktycznie każdą sieć!), a dla tych wybrednych jest plugin kStyle.

• 3 years later...