Mglista 1 Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Dżinsy...mój ulubiony element garderoby.. Nie wyobrażam sobie bez nich życia... A Ty za co kochasz dżinsy? Link to post
Stephanie 1 Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Za to, że mają różne odcienie, które mogę dopasować do różnych strojów. Za to, że są wygodne - to przede wszystkim. No i jednak pasują do większości okazji i połączeń materiałów. Link to post
Guest Anonymous Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Lubię zakładać jeans bo jest mi wygodnie i bardzo mi się podobają tego typu spodnie ; D DLA KOBIET Link to post
Kaha 1 Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Lubię je za to, że są wygodne, i można je dopasować do każdego typu figury. Ładnie wyglądają. I można je często nosić, bo nie są ani strasznie eleganckie ani strasznie... biedne XP Link to post
MalinoweLove 0 Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Dzinsy są świetne. Pasują w sumie każdemu. Mają różne odcienie, różne wzory, różne kroje... Chociaż jedną parę dzinsów każdy powinien mieć w swojej szafie. Do wszystkiego można je założyć. :) Link to post
Lorczi 1 Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Uwielbiam dżinsy, nieodłączny element mojej garderoby.... Są praktyczne i do wszystkiego można je ubrać. Link to post
Ewelina 0 Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Chodzę tylko w dżinsach :D No nie licząc jakiś ważnych rozmów i przyjęć :D Link to post
Lorczi 1 Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Chodzę tylko w dżinsach :D No nie licząc jakiś ważnych rozmów i przyjęć :D To tak jak ja xD. Link to post
Tina 0 Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Ja także chodzę prawie zawsze w dżinsach. Są wygodne i nadają się do szkoły, na spacer. Link to post
Pogodynka 2 Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Chodze tylko w dżinsach :) Nawet na apele szkolne itd. chodzę w ciemnych :D Link to post
kiriosz 2 Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Najlepsze spodnie jakie istnieją. Wygodne i ładne ;D Link to post
Lorczi 1 Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Najlepsze spodnie jakie istnieją. Wygodne i ładne ;D Zgadzam się z Tobą w 100%. Link to post
Lilly 0 Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Moje ulubione spodnie mogę je nosić wszędzie, na każdą okazję :D Są wygodne, ładne i mają fajny kolor. Chodzę w nich właściwie cały czas, nawet teraz mam je na sobie :P Link to post
emre 0 Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Nosze glownie dżinsy. Za co je kocham? Za to, ze sa wygodne, pasuja wlasciwie do wszystkiego i dzieki temu mozna je zalozyc wlasciwie na kazda okazje. Link to post
Judy Neko 4 Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Przeważnie chodzę w dżinsach, bo są wygodne i praktyczne. Mam ich kilka par. Najbardziej lubię dżinsy brązowe i niebieskie. Link to post
laleczka 0 Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 No to może jakaś nowinka co do tematu! "Dżins od stóp do głów nie jest już zakazany!" "To się może podobać albo nie, ale jedno jest pewne, w tym sezonie nie jest już oznaką złego gustu. Wręcz przeciwnie. Ubierając się od stóp do głów w denimowy mundurek wpiszemy się w najnowsze trendy." Pfff... żadna mi nowość dżins zawsze był modny,pojedynczo czy w komplecie a jeśli znikał na jakiś czas z sklepowych półek to bardzo szybko na nie wracał!I w sumie to bardzo mi się to podoba,uwielbiam dżinsy i mam ich mase w szafie a do tego posiadam równiez kilka kurtek i kamizelek!Ale żeby zakładać to wszystko na raz to nieee.. jeszcze się do tego nie przekonałam i wątpie że w ogóle to zrobię!Ale mniejsza z tym!A jeśli chodzi o stylizacje to zdecydowanie elegancko ale nie zbyt sztywno,dżinsowe spodnie,klasyczne szpilki i jakaś bluzeczka w stonowanym kolorze! A za co kocham dżinsy? Za to że pasują prawie do wszystkiego, mają cudne odcienie i rewelacyjnie się w nich czuję :hihi: Link to post
rebellious angel 80 Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 a jeśli znikał ja bym się zastanowiła czy w ogóle kiedykolwiek zniknął? jeansy są świetne. rurki, biodrówki, kolor? ciemniejsze i jaśniejsze. nie lubię jakiś ozdobień, wystarczy paseczek [albo wąziutki albo znów taki baardzo szeroki]. na rower, na wypad ze znajomymi, na imprezę, na uroczystość- wszędzie można je założyć. wystarczy dobrać odpowiednią górę lub dodatki, aby pasowały na daną okazję. Link to post
agusiek 3 Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 A Ty za co kochasz dżinsy ? Nie kocham. Niewygodnie mi w nich. Mam dokładnie dwie pary, przy czym w jednych w ogóle nie chodzę, a drugie nie są typowymi dżinsami. Są bardzo elastyczne. Wolę materiałowe spodnie. Link to post
klara 2 Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Dżinsy to taka moja mała obsesja, kupuję jak szalona. Jest to w sumie mój codzienny element stroju. Link to post
carolynn 84 Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Uwielbiam je za to, że są praktyczne, pasują do niemal wszystkiego i są cholernie wygodne. Nie wyobrażam sobie mojej garderoby bez dżinsów ;) Link to post
Luvuu 380 Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Lubię przede wszystkim za praktyczność, ale tylko i wyłącznie rurki <3 Link to post
Disorder 332 Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 nie wyobrażam sobie nie posiadać jeansów. pasują do wszystkiego. można je nosić do luźnych t-shirtów i trampek oraz koszul i butów na obcasie. właśnie za to je uwielbiam. tylko i wyłącznie rurki <3 zdecydowanie! Link to post
torba.borba 1 Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Zgadzam się. Dżinsy są świetne i sprawdzają się w niemal każdej sytuacji. Oczywiście popieram, że prym wiodą rurki :D Link to post
Niebieska 224 Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 Lubię je za to, że są wygodne, można je założyć do wszystkiego i są praktyczne :) Link to post
Maurycy 225 Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Kto powiedział że je kocham? Czuję się w nich skrępowany. Poza tym lubię mieć kilka przydatnych rzeczy w kieszeniach, co w jeansach nie jest możliwe. Nie ma to jak dobra para bojówek (no może bez ciągnących się nogawek) Link to post
Recommended Posts