Jump to content

Dzinsy

Mglista

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 9 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

No to może jakaś nowinka co do tematu!

"Dżins od stóp do głów nie jest już zakazany!"

"To się może podobać albo nie, ale jedno jest pewne, w tym sezonie nie jest już oznaką złego gustu. Wręcz przeciwnie. Ubierając się od stóp do głów w denimowy mundurek wpiszemy się w najnowsze trendy."

Pfff... żadna mi nowość dżins zawsze był modny,pojedynczo czy w komplecie a jeśli znikał na jakiś czas z sklepowych półek to bardzo szybko na nie wracał!I w sumie to bardzo mi się to podoba,uwielbiam dżinsy i mam ich mase w szafie a do tego posiadam równiez kilka kurtek i kamizelek!Ale żeby zakładać to wszystko na raz to nieee.. jeszcze się do tego nie przekonałam i wątpie że w ogóle to zrobię!Ale mniejsza z tym!A jeśli chodzi o stylizacje to zdecydowanie elegancko ale nie zbyt sztywno,dżinsowe spodnie,klasyczne szpilki i jakaś bluzeczka w stonowanym kolorze!

A za co kocham dżinsy?

Za to że pasują prawie do wszystkiego, mają cudne odcienie i rewelacyjnie się w nich czuję :hihi:

a jeśli znikał

ja bym się zastanowiła czy w ogóle kiedykolwiek zniknął?

jeansy są świetne. rurki, biodrówki, kolor? ciemniejsze i jaśniejsze. nie lubię jakiś ozdobień, wystarczy paseczek [albo wąziutki albo znów taki baardzo szeroki].

na rower, na wypad ze znajomymi, na imprezę, na uroczystość- wszędzie można je założyć. wystarczy dobrać odpowiednią górę lub dodatki, aby pasowały na daną okazję.

• 1 year later...
  • 7 months later...
  • 6 months later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...

Kto powiedział że je kocham? Czuję się w nich skrępowany. Poza tym lubię mieć kilka przydatnych rzeczy w kieszeniach, co w jeansach nie jest możliwe. Nie ma to jak dobra para bojówek

92575.JPG

(no może bez ciągnących się nogawek)