Jump to content

Szybki numerek

Guest Amethyst

Recommended Posts

Guest Amethyst

Szybki seks stanowi wspaniałe urozmaicenie, nie wymaga długiej gry wstępnej, jest bardzo podniecający. Co o nim myślicie?

Jakie są najlepsze miejsca na szybki numerek Waszym zdaniem?

Nie jestem mimo wszystko ich zwolennikiem, bo nie są tak przyjemne, jak gra wstępna i dłuuugi seks... Są jakimś rozwiązaniem, jak ma się mało czasu, a chęć na seks, ale raczej staram się unikać takich sytuacji. Miejsca publiczne typu wc, czy coś podobnego, raczej odpadają - nie mój styl.

[ Dodano: 2009-04-29, 21:28 ]

Cóż, nie wiem, do jakiej dopuszczalnej liczby orgazmów to jest jeszcze szybki numerek

Chyba jednak bardziej chodzi o czas stosunku, a nie orgazmy - każda kobieta ma je w różnych odstępach czasu, więc chyba to nie najlepszy wyznacznik :)

Stephanie napisał/a:

Cóż, nie wiem, do jakiej dopuszczalnej liczby orgazmów to jest jeszcze szybki numerek

Chyba jednak bardziej chodzi o czas stosunku, a nie orgazmy - każda kobieta ma je w różnych odstępach czasu, więc chyba to nie najlepszy wyznacznik :)

Cóż, zależy u kogo ;) Ja sobie wg takich wyznaczników mogę mierzyć ;)

Najlepiej kiedy ktoś jest obok ,np. w drugim pomieszczeniu. Adrenalina + podniecenie = udany szybki numerek :shy:

Nie, to codzienność. Tylko nikt mi do mojego pokoju nie wchodzi ;)

Mnie coś takiego nie kręci... Btw, przy większości moich stosunków ktoś jest w pokojach obok :]

[ Dodano: 2009-04-29, 21:35 ]

Cóż, zależy u kogo ;) Ja sobie wg takich wyznaczników mogę mierzyć ;)

Możesz, ale to indywidualna sprawa, więc nikt Ci nie powie 1-3 orgazmy = szybki numerek.

• 4 weeks later...
  • 3 years later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Szybki seks stanowi wspaniałe urozmaicenie, nie wymaga długiej gry wstępnej, jest bardzo podniecający. Co o nim myślicie?

Jakie są najlepsze miejsca na szybki numerek Waszym zdaniem?

Każdy chyba przeżył taki szybki numerek. Zazwyczaj odbywa się to jeżeli jest brak czasu lub ktoś jest w domu kto mógłby przeszkodzić xD

• 1 year later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 5 months later...