Guest Amethyst Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Szybki seks stanowi wspaniałe urozmaicenie, nie wymaga długiej gry wstępnej, jest bardzo podniecający. Co o nim myślicie? Jakie są najlepsze miejsca na szybki numerek Waszym zdaniem? Link to post
Stephanie 1 Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Cóż, nie wiem, do jakiej dopuszczalnej liczby orgazmów to jest jeszcze szybki numerek :P Ja lubię grę wstępną, choć gdy jesteśmy z moim Mężczyzną spragnieni siebie, trwa ona po prostu nieco krócej. Link to post
Çetin 1 Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Nie jestem mimo wszystko ich zwolennikiem, bo nie są tak przyjemne, jak gra wstępna i dłuuugi seks... Są jakimś rozwiązaniem, jak ma się mało czasu, a chęć na seks, ale raczej staram się unikać takich sytuacji. Miejsca publiczne typu wc, czy coś podobnego, raczej odpadają - nie mój styl. [ Dodano: 2009-04-29, 21:28 ] Cóż, nie wiem, do jakiej dopuszczalnej liczby orgazmów to jest jeszcze szybki numerek Chyba jednak bardziej chodzi o czas stosunku, a nie orgazmy - każda kobieta ma je w różnych odstępach czasu, więc chyba to nie najlepszy wyznacznik :) Link to post
Guest Amethyst Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Najlepiej kiedy ktoś jest obok ,np. w drugim pomieszczeniu. Adrenalina + podniecenie = udany szybki numerek :shy: Link to post
Stephanie 1 Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Stephanie napisał/a: Cóż, nie wiem, do jakiej dopuszczalnej liczby orgazmów to jest jeszcze szybki numerek Chyba jednak bardziej chodzi o czas stosunku, a nie orgazmy - każda kobieta ma je w różnych odstępach czasu, więc chyba to nie najlepszy wyznacznik :) Cóż, zależy u kogo ;) Ja sobie wg takich wyznaczników mogę mierzyć ;) Najlepiej kiedy ktoś jest obok ,np. w drugim pomieszczeniu. Adrenalina + podniecenie = udany szybki numerek :shy: Nie, to codzienność. Tylko nikt mi do mojego pokoju nie wchodzi ;) Link to post
Çetin 1 Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Mnie coś takiego nie kręci... Btw, przy większości moich stosunków ktoś jest w pokojach obok :] [ Dodano: 2009-04-29, 21:35 ] Cóż, zależy u kogo ;) Ja sobie wg takich wyznaczników mogę mierzyć ;) Możesz, ale to indywidualna sprawa, więc nikt Ci nie powie 1-3 orgazmy = szybki numerek. Link to post
Generico 1 Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Najlepiej kiedy ktoś jest obok ,np. w drugim pomieszczeniu. Adrenalina + podniecenie = udany szybki numerek :shy: Z ust mi to wyjęłaś. Przy biurku gdy ktoś w pokoju obok :letssin: trus 1 Link to post
Pyskata. 179 Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Nie miałam jeszcze okazji na szybki numerek, ale jak takowa przyjdzie to z chęcią skorzystam. Troszeczkę adrenaniny nikomu nigdy nie zaszkodziło. A taki mały stresik potęguje podniecenie, przynajmniej u mnie. :D Link to post
trus 208 Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Dobra sprawa gdy ma się ochotę, a nie ma się zbyt wiele czasu :> Jednakże ja jestem zwolenniczką raczej dłuższych zabaw :D Link to post
margot1616 73 Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Dobra sprawa gdy ma się ochotę, a nie ma się zbyt wiele czasu :> Jednakże ja jestem zwolenniczką raczej dłuższych zabaw :D Otóż to, ale czasami... :D trus 1 Link to post
Anubis 121 Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Od czasu do czasu, gdy podniecenie przyciśnie, to i szybki numerek będzie dobry. Bardzo dobry... :> Ale nie ma to jednak jak ,,pełnowymiarowy" seks... :sweet: trus 1 Link to post
Dev 295 Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Szybkie numerki są spoko, zwłaszcza gdy towarzyszy temu mała adrenalina np. ktoś w pobliżu. Link to post
B4rt3K 28 Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Pewnie, że spoko. Kilka razy się zdarzyło, na długiej przerwie pomiędzy lekcjami, poszliśmy do internatu :lol-sweat: Link to post
icydrug 135 Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Nie zdarzyło się jeszcze, i pewnie przy moim trybie życia sie nie nadarzy okazja, no trudno. Ale wiem jedno, to jest seks. A w seksie, nie ma możliwości żeby było coś niefajnego. Seks jest niesamowity. Szybki numerek także. Link to post
Koleszko 204 Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Zdarzały się ;D I w sumie nadal zdarzają :) Najlepsze są te z nutką adrenaliny, gdy jest wysokie ryzyko tego, że ktoś nas nakryje ;D awredkiss 1 Link to post
icydrug 135 Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Szczęściarz |D... Link to post
kicia. 69 Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 fajna sprawa :3 Link to post
K4K 27 Posted December 24, 2012 Report Share Posted December 24, 2012 Maksimum dobrego :D w minimalnie krótkim czasie :D Koleszko 1 Link to post
Silla 5 Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Szybki seks stanowi wspaniałe urozmaicenie, nie wymaga długiej gry wstępnej, jest bardzo podniecający. Co o nim myślicie? Jakie są najlepsze miejsca na szybki numerek Waszym zdaniem? Każdy chyba przeżył taki szybki numerek. Zazwyczaj odbywa się to jeżeli jest brak czasu lub ktoś jest w domu kto mógłby przeszkodzić xD Link to post
awredkiss 19 Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 W sumie fajna sprawa. Szczególnie gdy ktoś jest za ścianą czy coś. :> Link to post
Fiamma 35 Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 U nas chyba wiekszosc zycia seksualnego to szybkie numerki, bo tak lubimy i on i ja :) a miejsca byly juz rozne, bardzo rozne, w domu i poza domem... To fajne, emocjonujace, energiczne... Link to post
val 75 Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 długi seks też ma swój urok i... taki wolę, bo jest z niego więcej przyjemności. Link to post
sandra 1 Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Lubię szybkie numerki to fakt. Ale ostatnio potrzebuję trochę więcej czasu, aby mnie rozgrzać, więc i szybkie numerki odpadają ;-) Link to post
Maurycy 225 Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Zdarza się i każde miejsce jest dobre.. kuchnia, fotel, biurko, łazienka, pod ścianą.. ;D Myślę że na łonie natury byłoby świetnie, szczególnie w lesie. Trzebaby kiedyś spróbować. Link to post
awredkiss 19 Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 Sprawdzają się świetnie gdy nie ma zbyt dużo czasu, a mnie i partnera aż wręcz roznosi chcica :D Link to post
Recommended Posts